11 Ocak 2014 Cumartesi

Yatırımcı Kadınlar ve Borsa

Ülkemiz adına konuşacak olursam, iş konusunda kadın – erkek ayrımı yapmaktan vazgeçilmiyor. Borsada yatırım yapma konusunda da kadınların yapabileceği bir iş değil gibi bir görüş olduğuna birkaç kere şahit oldum. Peki, gerçekten kadınlar borsada yatırım yapabilir ve başarılı olabilir mi?

Bana göre eğer kadınlar kafasına borsada yatırım yapmayı koyarsa bu konuda da başarılı olacaktır. Futboldan anlamaz dediğimiz kadınlar, günümüzde başarılı hakemlikleri ile konuşuluyor. Bu yüzden eğer bir kadın borsada yatırım yapmak istiyorsa bunu en iyi şekilde yapabilecek potansiyele sahiptir. Elbette, tartışmaya açık bir konu. Borsanasıloynanır1 sitesinde Aysun Bayhan tarafından ele alınan “Bayanlar Borsa Oynayabilir mi?” yazısı sosyal medyada şimdiden tartışma yaratmaya başladı.
Kadımlar birikimlerini borsada değerlendirerek hem kendi paralarını kazanabilir hem de ev ekonomisine, eşine kolayca destek olabilir. İnternet üzerinden gerçekleştirilen işlemler sayesinde de piyasa takibini etkili bir şekilde yaparak başarılı işlemler yapabilirler. Kadınların olayları yorumlama konusundaki yetenekleri bence borsanın tam da istediği şey!

Borsanasıloynanır1 sitesinde yer alan yazıyı okumak isteyenlere yazının linki : http://www.borsanasiloynanir1.com/bayanlar-borsa-oynayabilir-mi/

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder