23 Aralık 2017 Cumartesi

Yıldız İsimlerle Heyecan Yaratan Ocean's 8 Fragmanı Yayınlandı!

Ocean's üçlemesini bilmeyen yoktur sanırım. Ocean's 11 – 12 – 13 ile her birimizi sinema salonlarına çeken bu seriye yeni bir kardeş geliyor. Ama bu sefer kadınlar tarafından ele geçirilmiş bir Ocean's izleyeceğiz. Hem de ne kadınlar…

Bilmeyenler için Ocean's serisini hemen hatırlayalım:

2001 yılında ilk defa beyaz perdede izleyip hayran kaldığımız Ocean's Eleven, devam filmlerinin geleceğini belli etmişti. Yönetmen koltuğunda oturan Steven Soderbergh büyük bir başarı elde etmişti. Ama George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts gibi dev isimlerden oluşan kadrodan kötüsü de beklenemezdi.


Yıl 2004 olduğunda ise Oceans Twelve geldi ve beklentilerimizi karşılayan bir filmi, soluksuz izledik. Yönetmen koltuğunda yine aynı isim otururken, kadroya yeni isimler eklendi. Catherine Zeta-Jones gibi isimler heyecanı biraz daha arttırdı.


Ardından 2007 yapımı olan Oceans Thirteen geldi. Filmin hayranları koşa koşa yine sinemaya koştu. Bazıları pek beğenmese bile yine olay yaratmayı başarmıştı. Kadroya dahil olan Al Pacino ile yeni bir heyecan yaratılmış, gerilimin dibi yaşanmıştı.


Şimdi ise Ocean's Eight geliyor ve bomba isimlerle birlikte ilk fragmanını yayınladı. Kadın hakimiyetini izleyeceğimiz bu filmde yer alan isimler bizi heyecanlandırmaya yetti arttı bile. Ama bu sefer yönetmen koltuğunda Açlık Oyunları filminin senaristi ve yönetmeni olan Gary Ross yer alıyor. Bunu da belirtmek nelerle karşılaşacağınız konusunda biraz fikir verebilir.

Hemen kadroda kimler var bakalım:


  • Sandra Bullock 
  • Cate Blanchett 
  • Anne Hathaway 
  • Rihanna 
  • Helena Bonham Carter
  • Mindy Kaling 
  • Awkwafina


Elbette kadro bu isimlerle son bulmuyor. Bu isimler baş yıldızları oluştururken, amaçları MET Ball galasını soymak olduğu için Adriana Lima'dan Kylie Jenner'a; Hailey Baldwin'den Kim Kardashian'a kadar birçok ismi daha göreceğiz. Sizce de çok heyecanlı olacağı kesin değil mi?

İşte Ocean's 8 filminin heyecan yaratan fragmanı:



Peki, Ocean's 8 konusu ne?

Ocean's serisinde yer alan kadınlara yenileri eklendi. Bu kadro, MET Ball galasını soyma planı ile bir araya geliyor. 2018'in yazında beyaz perdede göreceğimiz bu film açıkçası beni çok heyecanlandırdı. Henüz tam olarak açıklanmamış olsa bile vizyon tarihinin gelmesini iple çekiyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder